Devine obositor… cu masca sau fara masca


Am avut ocazia sa audiez opinii. Pro şi contra. Cică lumea se imparte, in pro si contra. Ce inseamna obiectivitate? Mai exista? S-a sculat cineva impotriva ortodocsilor sau sunt de fapt oameni buni acolo sus, care tin la popor mai mult decat tine poporul la el insusi? Si Bill Gates e poate cel mai mare „filantrop”. In numele filantropiei (ar) extermina miliarde de oameni.

Cica cei fara masca ii omoara pe cei cu masca… Pai atunci ma intreb… Tu de ce porti masca? Deci, cu alte cuvinte imi spui ca masca nu i-a protejat pe cei care au murit… Dar zici iar ca e de vina cel care n-a purtat-o… si daca masca nu protejeaza de virusi, la ce sa o port? Nu ma protejeaza nici pe mine, nici pe tine. Atunci de ce sa porti masca? Cica masca nu ne lezeaza cu nimic in exprimare, nu are efecte psihologice, nu are scopul de a-ti baga pumnu-n gat… ci doar de a te proteja. Pai cum imi zici tu mie ca ma protejeaza cand putin mai inainte mi-ai zis ca cel fara masca l-a omorat pe cel cu masca?

Si daca ar fi asa cum vreu tu, sa poarte toti masca non-stop? Atata vreme cat scrie expres pe masca ca nu te protejeaza de niciun virus si nici de Covid-19, te intreb din nou, de ce o porti? Cica macar te apara de particulele mari. Atunci poart-o! Deci tu ai zis ca te apara de ceva. Poart-o atunci! Si fii aparat. Dar cu mine ce ai? Pai nu, ca trebuie sa o porti si tu. Toti sa o poarte. Pai ai zis ca masca te protejeaza de particulule mari. Daca eu sa zic ca am virusul si stranut, masca ta te protejeaza de particulule mele mari. dar ce te faci cu cele mici? Si daca tu stranuti si ai masca, ce? Virusul sta in masca ta? Asa crezi tu? Pai da, zici, ca macar sa fie ceva, … decat deloc… Atunci prefer sa imi pun un coif pe cap… Tot e ceva… Decat deloc… Nu?

Dar ia-o medical. Sunt studii care zic ca nici la chirurgi purtarea mastii nu se justifica. Conform studiilor facute la universitatea din Otawa, Canada, transmiterea se face preponderent prin marticulele mici, particule in fata carora masca nu are niciun efect. Dar frica face toti banii… Si nu uita, „de ce ti-e frica, nu scapi!”

In concluzie, scapati de frica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: